Cele mai mari acvarii din lume

 De curand am vizitat laudatul acvariu de la Tulcea. Nu pot sa spun ca nu mi-a placut, mai ales ca sunt nationalist, dar priviti si voi ce fotografii am gasit cu acvarii din intreaga lume. Nu exista comparatie. Si totusi ... avem mare, Dunare, Delta...

Cel mai mare acvariu din lumeGeorgia Aquarium, Atlanta, este o casă minunată pentru mai mult de 100.000 de animale din 500 de specii diferite (exemplare notabile: rechini balena, balene beluga, raze Manta) şi cu o capacitate de 31000 m³ de apă de mare proaspeta.






Sursa: Wikipedia

Al doilea cel mai mare acvariu din lume - Churaumi Aquarium,parte a Parcului Expozitional National situat in Motobu, Okinawa, Japonia, cu o capacitate: 7500-de metri cubi  de apă, unul din puţinele locuri unde vizitatorii pot vedea o mare varietate de creaturi de mare, inclusiv rechini şi calcani.


Copyright © ozymiles


 

Sursa: Green Expander, mattw


Cel mai mare acvariu din EuropaAcquario di Genova [10000 m2 de suprafaţă, rezervoare de apă 70] o structură  spectaculoasa si o excursie emoţionanta  în imensitatea oceanelor.

Copyright © Flavio Ferrari


Copyright © missmidnight83


Copyright © r0b!



Copyright © jimissima


Copyright © M0NTEX


Cel mai mare acvariu din Australia - AQWA, o călătorie de necrezut în lumea subacvatică din Australia de Vest, "din apele reci ale oceanului de la sud în tropicalul Wonderland pana la marea dede recife de corali, în Extremul Nord".


Sursa: PictureNinja.com


Copyright © Sandie


Copyright © Sonny



Copyright © Scott Davis

Cel mai mare acvariu din AfricaUShaka Marine World, situat pe fâşie de pământ între  plajă şi port în Durban, Kwazulu-Natal, in Africa de Sud; un frumos parc de distracţii şi, în acelaşi timp al cincilea mare acvariu cu tancuri de apă din lume. Acvariul este construit pentru a arata ca veche epava


 
Sursa: ORI




Copyright © Chris Bloom

Copyright © Inben Naidoo

Copyright © Tabangel7


Cel mai mare acvariu cilindric din lumeAquaDom, Radisson Hotel Aquarium, Berlin; cu o capacitate de 260,000 galoane de apă şi de peste 2.500 de peşti (56 specii); vizitatorii pot călători prin acvariului folosind un lift închis. Există un restaurant şi o vedere deschisă a oraşului; camerele de hotel ofera deasemenea panorame subacvatice.

Sursa: cameronqueen

Copyright © esmuz


Sursa: Vagabondish



Copyright ©  M Kuhn


Viitorul cel mai mare acvariu de interior din lume - Dubai Acvariu - vast, de divertisment, o inginerie Marvel, trei etaje inaltime si o podea de mers pe jos de sticlă ", prin" tuneluri care vor conţine exotica viaţa marină. Deschiderea întârziată până la 30 octombrie 2010



Cel mai mare acvariu virtual din lume30 pe 250 de metri de ecran de LED-uri au costat32 de milioane de dolari Virtual Aquarium montat la aproximativ 80 de metri în aer între două mall-uri de la Beijing.

Copyright © borderdogstan


Copyright © ldjjj


Sursa: China Daily

Sursa: Next Nature

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...